Tjänster

Artificiell intelligens (AI) är simuleringen av mänsklig intelligens på en maskin. Det kan användas för att lösa många problem, som att hitta en optimal lösning på ett komplext problem eller att hitta mönster i stora datamängder. AI innebär att skapa mjukvara som kan lära sig, resonera och lösa problem. Området utvecklas ständigt, och det har kraften att förbättra effektiviteten, förbättra beslutsfattandet och skapa innovativa lösningar på komplexa problem.

Vi i Websystem jobbar idag mest med att vidareutveckla och drifta stora Drupalsystem, där flera av våra kunder har stora och affärskritiska system. Vår roll är att vidareutveckla och säkerhetsuppdatera deras webbplatser.
Websystem är ett renodlat teknikföretag, alltså inte en komplett webbyrå. Vi jobbar ofta som underleverantör och vi oftast blir kontaktade direkt av företag som behöver vår specialistkompetens inom Drupal.
Websystem har jobbat mycket med att integrera Drupal med många andra system som salesforce, pardot, betaltjänster m.m.
Websystem har jobbat en hel del med olika typer av betallösningar och webbshoppar. Allt ifrån att skicka bankfiler för betalning till att bygga betallösningar mot Payson eller Klarna.