Personal

Joakim Forsgren

Joakim Forsgren är utbildad adjunkt (matematik och fysik) vid Umeå universitet. Han blev tidigt rekryterad till Dragonskolans skolledning, där han fram till 1997 var verksam som rektor. Dragonskolan har ca 2000 elever och arbetet innebar ett övergripande ansvar för undervisningens organisation, d v s ansvar för ekonomi, samordning av lärartjänster och schemaläggning inkluderande lokalplanering för hela skolan. 1998 flyttade han till Örnsköldsvik och har sen dess arbetat som lärare på Parkskolan med undervisning i bland annat programmering. Han har i perioder undervisat i programmering på Mitthögskolan. Sedan 1998 arbetar han som konsult inom programmering och organisationsfrågor.

Joakim Forsgren

VD, Utvecklare,
Serveradministratör

E-post: joakim@websystem.se
Mobil +46 70 515 54 11
Drupal.org: joakimforsgren

Kristoffer Wiklund

Kristoffer Wiklund är utbildad Civilingenjör inom Datateknik på Chalmers Tekniska Högskola. Med sin inriktning på algoritmer, programmeringsspråk och datastruktur har han en gedigen programmeringskunskap, men även stort intresse av att lösa klurigheter. Han har programmerat affärskritiska applikationer sedan 2003 då Websystem grundades. Kristoffer har också jobbat för Chalmers Studentkårs IT-avdelning och under 3 år ansvarat för kårens företag och föreningar. Han har under några år i Finland arbetat som .NET programmerare med ett stort ERP system för kretskortstillverkande industrier världen över. Sedan 2011 arbetar han heltid med Drupal och bygger webbshopar, internsystem och utbildningsplattformar.

Kristoffer Wiklund

Senior utvecklare,
Serveradministratör

Epost kristoffer@websystem.se
Mobil +46 70 304 30 82
Drupal.org: kristofferwiklund

Henrik Danielsson

Henrik Danielsson är sedan 2002 utbildad inom tillverkningsindustrin i Skövde och har sedan dess jobbat som maskinoperatör inom metallbearbetning, parallellt med uppdrag som programmerare. Från att i tidig ålder börjat med JavaScript och fokus på webbläsaren gick han 2006 vidare till att bli utbildad programmerare med fokus på C++ och datorspel på SOFE i Karlshamn. Uppskattningen för fri mjukvara med öppen källkod ledde därifrån till en involvering i Drupal-gemenskapen och mer server-inriktade projekt både kommersiellt och ideellt. Intresset att lära och utveckla sig som en programmerare och flexibel felsökare är stort och ledde till att han i slutet av 2015 flyttade till Örnsköldsvik för att på heltid jobba med Drupal.

Henrik Danielsson

Utvecklare
Epost: henrik@websystem.se
Mobil +46 70 862 04 23
Drupal.org: TwoD

Anders Mosshäll

Anders har en bakgrund som gymnasielärare i matematik och fysik men har också undervisat en del programmering på gymnasiet. Under sin egen gymnasietid läste Anders naturvetenskap på Parkskolan där Joakim var lärare i programmering och databaskunskap. Genom dessa kurser väcktes intresset för webbaserade system men har sedan dess bara varit en fritidssysselsättning. Efter att ha gift sig och fått en dotter och åter stadgat sig i Örnsköldsvik öppnades en möjlighet att på heltid fördjupa sig i webbaserade system i företaget. Drupal blir ett sätt för Anders att fördjupa intresset och kunskaperna om potentialen i webbaserade system. Ett av Anders största fritidsintressen är att spela brädspel, gärna strategiska sådana.

Anders Mosshäll

Utvecklare
Epost: anders@websystem.se
Mobil +46 70 581 20 26
Drupal.org: andersmosshall

Jonas Jonsson

Jonas Jonsson läste till Civilingenjör Datateknik vid Luleå tekniska universitet. Den breda utbildningen ger en bra grund för utveckling av programvara.

Server och mail
Epost jonas@websystem.se
Mobil +46 70 229 17 89