Websystem utvecklar med Drupal

Websystem är ett teknikföretag som använder sig av verktyget Drupal och har specialiserat sig på att utveckla webbtjänster med inriktning mot kommunikation och informationsflöden. Vi jobbar ihop med reklambyråer och webbyråer där det är vi som står för tekniken. Vi jobbar även med företag som vill integrera sina tjänster mot webben, då vi kan hjälpa till med API:er och moduler i Drupal.

Vårt fokus

Vi utvecklar företagshemsidor, webbshoppar och övriga webbtjänster.

Hur vi jobbar i Drupal

Vårt mål är att snabbt och effektivt leverera fungerande och användarvänliga webbtjänster tillsammans med våra kunder. Vi tycker att det är viktigt att kunden är med i processen och förändrade krav under processen är varmt välkomna. För detta arbetssätt är Drupal ett utmärkt val tack vare dess flexibla struktur. Det är viktigt för oss att hålla hög teknisk kvalitet och god design, detta för att öka flexibiliteten i det vi gör. När vi ska starta ett nytt projekt föredrar vi att börja med en MVP.

Vi gör en hel del jobb åt stora webbyråer där diskretion ofta är viktigt. Har ni behov av specialister inom Drupal så vänd er gärna till oss, vi är vana att jobba i git och med features och vi trivs bra med att lösa problem åt andra.

Ny hemsida

Om ni vill ha en ny hemsida eller webbtjänst kontakta oss gärna. Vi har bra samarbetspartners när det gäller grafisk profil och reklam. De hjälper till med att ta fram en fräsch layout och vi garanterar att ni får en väl fungerande och användarvänlig sida.

Nyheter och insikter

Vi laddar inför att åka på fortbildning i Amsterdam. Senast vi var där var 2014 och det var då vi träffade Henrik som senare började hos oss! Vi får hoppas att det blir lika lyckat detta år!

Vi har nu gjort en fotosida i Drupal 8, vi valde att göra den i 8:an för testa och se hur långt Drupal 8 har kommit när det gäller att hantera bilder och layout. Det gick över förväntan och det mesta fungerade bra. Ni kan se resultatet på https://fagelbilder.se

Vi har byggt flera andra sidor i Drupal 8 och det känns bra att 8:an är så stabil och bra att koda emot. Flera saker som var väldigt svårt och krångligt och ibland inte gick att lösa på ett bra sätt i 7:an kan man lösa på mycket bra sätt i 8:an.

Om man ska bygga en stor webbplats så gäller det att göra rätt, om man inte gör det kan det bli väldigt dyrt och dåligt. Här kommer två exempel, ett bra och ett mindre bra.

Idag den 19/11 - 2016 fyller Drupal 8 år! Vad har hänt sen dess?