Websystem utvecklar med Drupal

Websystem är ett teknikföretag som använder sig av verktyget Drupal och har specialiserat sig på att utveckla webbtjänster med inriktning mot kommunikation och informationsflöden. Vi jobbar ihop med reklambyråer och webbyråer där det är vi som står för tekniken. Vi jobbar även med företag som vill integrera sina tjänster mot webben, då vi kan hjälpa till med API:er och moduler i Drupal.

Vårt fokus

Vi utvecklar företagshemsidor, webbshoppar och övriga webbtjänster.

Hur vi jobbar i Drupal

Vårt mål är att snabbt och effektivt leverera fungerande och användarvänliga webbtjänster tillsammans med våra kunder. Vi tycker att det är viktigt att kunden är med i processen och förändrande krav under processen är varmt välkomna. För detta arbetssätt är Drupal ett utmärkt val tack vare dess flexibla struktur. Det är viktigt för oss att hålla hög teknisk kvalitet och god design, detta för att öka flexibiliteten i det vi gör.

Vi gör en hel del jobb åt stora webbyråer där diskretion ofta är viktigt. Har ni behov av specialister inom Drupal så vänd er gärna till oss, vi är vana att jobba i git och med features och vi trivs bra med att lösa problem åt andra.

Ny hemsida

Om ni vill ha en ny hemsida eller webbtjänst kontakta oss gärna. Vi har bra samarbetspartners när det gäller grafisk profil och reklam. De hjälper till med att ta fram en fräsch layout och vi garanterar att ni får en väl fungerande och användarvänlig sida.

Nyheter och insikter

Drupal 8.1

Vi testade att bygga vår nya sida i Drupal 8 och nu har vi uppgraderat den till Drupal 8.1. Det var inga problem för oss att uppgradera. När vi ska bygga en ny sida så måste vi först bestämma version av Drupal, Drupal 7 eller Drupal 8. Just nu (2106-04-25) har vi följande strategi.

Drupal 8.0.0. Release Party

Vissa har hört ryktet och för andra är detta en nyhet. Verktyget Drupal som vi i Websystem jobbar med, kommer nu efter 5 års lång väntan med en ny version. Över 3000 personer runt omkring i världen har samarbetat och kommunicerat för att utveckla det webbverktyg och vi är övertygade om att Drupal 8 kommer att bli en viktig del av Internet runt om i världen. Vi bjuder in dig till vårt releaseparty för Drupal 8.0.0