Drupal 8.0.0. Release Party

Drupal 8.0.0. Release Party

Vissa har hört ryktet och för andra är detta en nyhet. Verktyget Drupal som vi i Websystem jobbar med, kommer nu efter 5 års lång väntan med en ny version. Över 3000 personer runt omkring i världen har samarbetat och kommunicerat för att utveckla det webbverktyg och vi är övertygade om att Drupal 8 kommer att bli en viktig del av Internet runt om i världen.

Det fantastiska med Drupal är att det har en helt öppen programvara. Det innebär att vem som helst får ladda ner och använda det helt utan kostnad. Genom att låna idéer av varandra och kollektivt utveckla verktyget så det blir bättre och bättre.

Nu har Drupal kommit med en ny version vilket Websystem tänkte fira och det är vi inte ensamma om. Just nu finns det registrerat 170 stycken olika release partys runt om i världen. Du kan se var via denna karta: http://www.drupical.com/

Vi bjuder in dig till vårt releaseparty för Drupal 8.0.0

När: Torsdagen den 19 november
Var: Hos oss på Magasinsallén 2, våning 4 i Örnsköldsvik

Schema för dagen är följande:
Lunch och framåt är ni välkomna att besöka oss på vårt kontor.
16:00 kommer vi att hålla en presentation och genomgång om vad Drupal är, allt från CMS, webb, strukturerad data, show cases till community och själva rörelsen.
17:00 blir det enklare tilltugg i form av varmkorv och dryck.
18:00 installeras Drupal 8.0.0 för första gången på våra servrar. Live installation med pompa och ståt.
19:00 får alla som vill grotta ner sig i det tekniska, ställa sina frågor och funderingar. Vi kommer hålla en genomgång om vad som förändrat i kärnan och varför det tagit 5 år.

Alla är välkomna att fira, från nyfödda till pensionärer - Drupal är öppet för alla!

Sprid gärna denna information vidare och planerar ni att komma meddela detta så vi kan planera mat - det är fullt möjligt att delta även om ni inte meddelat!

Varmt välkomna
/Websystem

D8 logo