Fler än 60 000 Drupal 8 sidor

Det finns olika typer av system för att hantera strukturerad data. Vi jobbar nästan enbart med strukturerad data i webben och vi jobbar nästan alltid med kunder vars data är strukturerad på ett för kunden unikt sätt. Vi behöver alltså ett verktyg som på ett effektivt sätt kan hantera data.

Drupal är ett av de största och mest flexibla verktyg som finns i världen. Drupal lämpar sig till stora och komplexa system, det går ju så klart även att bygga en enklare webbsida i Drupal men Drupal har sin storhet när det det är många användare och mycket funktion. Vi blir nästan dagligen förvånade över hur effektivt och bra det fungerar att jobba med Drupal. Drupal är inte riktigt ett CMS (content management system, CMS) men det går enkelt att skapa ett skräddarsytt CSM i Drupal.

Det känns därför bra att Drupal 8 verkar tas emot på ett så bra sätt, det finns enligt Dries Buytaert's blog (2016-04-29) redan över 60 000 Drupal 8 sidor och detta är efter bara 4 månader sen Drupal 8 släpptes.

Drupal 8 är byggt på ett väldigt bra sätt och är tekniskt överlägset alla andra konkurrerande system vi känner till. Vi är just nu väldigt nöjda med vårt val av utvecklingsverktyg och vi tror att den öppna webben kommer att fortsätta växa. Vår förhoppning är att företag förstår vilken effektivisering de kan få i sin verksamhet via bra verktyg.
Vi ser gärna att dessa verktyg byggs i Drupal.